Adatrögzítő munkára keresünk munkavállalókat! - Állást kínál - Cegléd

Feltöltő neve: weeJob
Feltöltés ideje: 2015. március 07., szombat
Hirdető neve: weeJob
E-mail cím: microjobstephen@hotmail.com
Telefonszám: +36306409236
Kedvencekbe!
Könnyű, otthon végezhető adatrögzítő jellegű, valós azonnal elkezdhető munka!

Nemzetközi konszerncsoport hazai képviselete keres vásárlói csoport bővítés és tagtoborzás céljából pénzt költő vásárlókat, akiket érdekel a vásárlásaiból származó, azonnal és újra elkölthető pénz, valamint agilis munkatársakat, akiket vonz egy szenzációs munka és nemzetközi karrier lehetősége!

A vásárlói csoport a legdinamikusabban fejlődő közösség, ami az egész világra kiterjed, a hazai piacnyitás most van folyamatban!
A rendszer világ újdonság és egyedi megoldások ötvözésének keretében köti össze a vásárlókat a szolgáltatókkal. Vásárló és munkatárs egyaránt költségmentesen csatlakozik a közösséghez!

A munka nem igényel előképzettséget, nincsenek kritériumok, bárki számára könnyen elsajátítható, bárhonnan és bármikor végezhető!

Szerződés keretében végzendő munkalehetőség, hivatalos munkaviszony!
Előzetes költség nincs, a csatlakozás on-line történik és teljes mértékben ingyenes!

Kínáljuk a munkalehetőséget azoknak, akik rendelkeznek számítógéppel, némi felhasználói szintű ismeretekkel, szabadidővel, illetve szeretnék ezt az időt és magukat hasznossá tenni, otthon adminisztrációs jellegű munkát végezni, ezzel pénzt keresni!

Mindenki által könnyen elsajátítható munka – OTTHONI MUNKA MINDENKINEK!
Fő, vagy mellékállásba végezhető könnyű adminisztrációs jellegű munka!
Nincs időhöz és helyhez kötve!

Mindazok számára kínálunk a munkát, akik szívesen kiegészítenék a jelenlegi jövedelmüket, vagy akiknek nincs munkájuk, akik nem rendelkeznek rendszeres jövedelemmel, akik nyugdíjasok, vagy rokkantnyugdíjasok, és nem élnek meg a nyugdíjukból, akik pályakezdők és azonnal kellene egy munka, amiből jövedelem származik, akik megváltozott, vagy csökkentett munkaképességűek, és munkát keresnek, akik dolgoznának, de nem veszik fel sehová, akik nem tudnak otthonról kimozdulni, és így kényszerülnek leélni az életüket, akik mély szegénységben élnek és dolgoznának, akik vidéken élnek, dolgoznának, de nincsenek munkahelyek, akik nélkülözésben élnek, és javítanának az életminőségükön!

Kínálunk még munkát azoknak is, akiknek van munkájuk, de nem elégedettek a jövedelmükkel, akik többre képesek, mint amiben most tevékenykednek, akiknek rengeteg szabad idejük van, legyen az tanuló - fiatal, vagy idős, és szeretne valami komolyabb munkával pénzt keresni!

Felvételi követelmények (16 éves kortól): Nincsenek!

Jó kereseti lehetőség, és versenyképes fizetés, karrierlehetőség: Van!

Munka jellege: Főállás mellett, vagy másodállásban, iskola- tanulmányok mellett is végezhető könnyen elsajátítható, internet és számítógép segítségével végezhető otthoni munka!

Feladatok: Otthoni viszonylatban való munkavégzéssel, meghívás alapján a vásárlói közösségbe beintegrálni a vevőket és partnereket, adatrögzítés, szöveg és fotók adatfelvitele a rendszerbe, egyéb web irodai alkalmazások napi szintű és folyamatos használata.

Céges háttértámogatás: Teljes körű, betanulás ingyenes!

Jellege, munkaidő: Kötetlen munkaidő, nincs időhöz és helyhez kötve!

Régiók: Országos viszonylatban keresünk folyamatosan munkatársakat!

Kiknek kínáljuk a munkalehetőséget: Mindenkinek, a lehetőség adott, lehet élni vele, vagy nem!

Ideális jelöltünk: Kizárólag, aki rendelkezik a kellő komolyságú hozzáállással, aki dolgozni és pénzt akar keresni!

Mit eredményez Önnek, ha a munkatársunkká válik: Vásárlói közösség tagjaként és munkatársaként élete végéig egyszerre több vonalon részesülhet jövedelembe!
Pénzt keres: Munkájával!
Pénzt keres: Saját vásárlásaival!
Pénzt keres. Mások vásárlásaival!

Plusz telefonáljon ingyen batátaival, ismerőseivel és szeretteivel!

Kereseti lehetőség: 30 ezer – 55 ezer Ft. –tól /hó
Jelentkezés, illetve érdeklődés folyamata: Telefonszám és e-mail cím megadásával lehetséges!
Köszönöm a figyelmét!